::: syNeo.nl ::: - Produkten
Home / Productoverzicht syNeo dry hands

syNeo dry hands crème

Direct effectieve antitranspirant hand crème voor een goede grip in de sport en in het bedrijfsleven.

Tube, 40ml

Zweetremmende antitranspirantcrème voor toepassing op de handpalmen.
Met direct-droog-effect.

Het synergetische substantiecomplex vermindert merkbaar zweetvorming en de adstringerende werking van tannine zorgt voor een aangenaam droge handen waardoor u een veilig gevoel krijgt.
Allantoïne beschermt de handen hierbij tegen huidirritaties. Reduceert langdurig de zweetvorming in de handpalmen.Het geeft meerdere uren droge handen en een goede grip tijdens het sporten en zekerheid in zaken.
Het is vetvrij, plakt niet en geeft niet af. Zonder parfum, met natuurlijk looizuur en huidverzorgende allantoïne. De inhoud is voldoende voor meer dan 120 maal aanbrengen.


Ideaal voor slag sporten, zoals golf, tennis, tafeltennis, hockey, en bal sporten zoals basketbal, handbal, volleybal, enz.

Ingrediënten: Aqua, Isopropyl Alcohol, Aluminum Chlorohydrate, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Aluminum Chloride, Glycerin, Dimethicone Copolyol, Tartaric Acid, Alcloxa.
 

Produkten


syNeo 5                   
syNeo dry hands       
syNeo dry hands podukten
syNeo dry hands

De Revolutie
bij problemen met zweethanden.

syNeo dry hands is een direct werkzame antitranspirantcrème vervaardigd in een zachte witte samenstelling. Het bezit een tot nu toe, niet eerder bereikte werking met dit resultaat.
Het geeft meerdere uren droge handen en een goede grip tijdens het sporten en zekerheid in zaken. Het is vetvrij, plakt niet en geeft niet af.

Zonder parfum, met natuurlijk looizuur en huidverzorgende allantoïne.


» meer
Ingrediënten            


© Heijne Import B.V.
contact  | algemene voorwaarden | privacy | FAQ
om te weten
» Gebruik
» Ingrediënten