::: syNeo.nl ::: - FAQ werking
Home / FAQ werking

Ik heb al veel anti-transpiratiemiddelen en deo´s geprobeerd. Veel werken niet zoals in de reclame werd beloofd of werken slechts in het begin. Werkt syNeo 5 werkelijk beter?

Op internetforums wordt altijd weer bericht, dat de aangeprezen producten niet werken of dat de werking na enige tijd minder wordt of helemaal verdwijnt.

Bij veel mensen, die problemen met overmatige zweetvorming hebben, werken normale deo´s of anti-transpiratiemiddelen niet bevredigend. Daarom worden in de bovengenoemde forums vaak oplossingen met uitsluitend een hoog percentage aluminiumchloride aangeprezen. Deze werken in het begin weliswaar tamelijk sterk, zodat de patiënten zich aanzienlijk beter voelen en geloven, dat daardoor hun probleem is opgelost. Vaak wordt de werkingen na een paar aanwendingen echter geringer of verdwijnen helemaal.

Vanwege de slechte doseerbaarheid (d.m.v. watjes of door direct aanbrengen van een niet gedefinieerde hoeveelheid), verengen of sluiten deze oplossingen de openingen van de zweetkanaaltjes zo sterk, dat tijdelijk geen zweet meer uit de zweetklieren kan uittreden. Daardoor kan echter, bij de volgende (eveneens qua tijd niet-gedefinieerde) aanwending, ook de werkzame stof niet meer de zweetkanaaltjes binnendringen, en de werking wordt geringer of treedt helemaal niet meer op.

syNeo 5 werkt door zijn afgestemde ingrediënten en door de exacte concentratie van de werkzame stoffen, de goede doseerbaarheid en het gemakkelijk te bepalende tijdstip voor het  nieuwe aanbrengen, heel wat beter. De openingen van de zweetkanaaltjes worden duidelijk verkleind, zonder ze af te sluiten. Daardoor is gegarandeerd, dat de zweetklieren hun natuurlijke functie behouden, zonder dat overmatige zweetafscheidingen kunnen optreden. Tegelijkertijd blijft daardoor het binnendringen van de werkzame stoffen bij het volgende gebruik mogelijk, zodat de werking gedurende een lange periode gehandhaafd kan blijven.

Kunnen schommelingen optreden in de manier waarop syNeo 5 werkt?

Ja, ook wanneer de gebruiksaanwijzing strikt wordt opgevolgd, werkt syNeo 5 niet altijd op dezelfde manier.

De huid is, net zoals ons hele lichaam, door verschillende factoren aan bepaalde schommelingen onderhevig. Door temperatuurverandering of luchtvochtigheid, consumptie van koffie, zwarte thee, nicotine, alcohol of scherpe kruiden, stressfactoren of ook door hormonale schommelingen (in de puberteit, bij vrouwen sterker dan bij mannen), kan de werking van syNeo 5 variëren.

Bovendien ontstaat na een paar weken gebruik van syNeo 5 een bepaald aanpassingseffect. De huid “raakt gewend” aan het gebruik van syNeo 5,  d.w.z. de openingen van de zweetklieren aan het huidoppervlak zijn dan permanent verkleind. syNeo 5 kan dan niet meer zo goed binnendringen in de zweetkanaaltjes. Het kan dus gebeuren dat u, om weer de volle werking te bereiken, syNeo 5 zelfs pas een paar dage later moet aanbrengen dan tot dusver.

Probeer eens gewoon, het aanbrengen 1 tot 2 dagen te verschuiven, om zo de huid de tijd te geven, de openingen van de zweetklieren weer te vergroten. Bij het volgende gebruik kan syNeo 5 dan weer beter indringen. Eventueel moet u dan bij dit interval blijven.

Kan men de werking van syNeo 5 ondersteunen of door veelvuldige aanwending versterken?

U kunt het binnendringen van syNeo 5 ondersteunen, door ´s avonds, vóór het aanbrengen, een heet bad, een stoombad of een hete douche te nemen. De poriën van de huid openen zich op die manier maximaal en syNeo 5 kan dan optimaal de zweetkanaaltjes van de zweetklieren binnendringen.

Mits u geen huidproblemen krijgt, kunt u syNeo 5 ook in korte afstanden opdoen. Uitdroging of roodkleuring van een deel van de huid is dan echter niet volledig uit te sluiten.

Denk ook eraan, dat, bij bijv. dagelijkse aanwending, de effectiviteit eventueel zelfs verminderd wordt (door  klanten al bericht). Dit ligt daaraan, dat de openingsdiameter van de zweetklieren door het voorafgaande gebruik nog verkleind is, en syNeo 5, indien het te vroeg opnieuw wordt aangebracht, niet meer de zweetkanaaltjes kan binnendringen. De aanwending werkt, dan zonder effect, als een “losse flodder”.

Kan het scheren van het okselhaar de werking van syNeo 5 ondersteunen?

Ja, omdat het haar onder de armen de bacteriën op de huid, die verantwoordelijk zijn voor de zweetgeur, de mogelijkheid bied zich op de haren en hierdoor een groter gebied te vestigen. In dichte beharing kan de zweet slecht verdampen, dat is gunstig voor de groei van bacteriën. Zelfs het weg wassen van bacteriën die de geur veroorzaken wordt bemoeilijkt door het haar. Door het verwijderen van het haar, wordt de zweet productie zelf natuurlijk niet beïnvloed.

De toepassing van syNeo 5,Door het scheren of epileren van de oksels kan de syNeo 5 direct op de huid worden aangebracht. Hierdoor kunnen de zweetklieren beter bereikt worden. Het aanbrengen wordt beter controleerbaar, gelijkmatiger en is zuiniger in gebruik.Werking

© Heijne Import B.V.
contact  | algemene voorwaarden | privacy | FAQ