::: syNeo.nl ::: - FAQ zwangerschap
Home / FAQ zwangerschap

Kan ik syNeo 5 ook tijdens de zwangerschap of in de voedingsperiode gebruiken?

Ja. syNeo 5 kan zonder bezwaar ook tijdens de zwangerschap en in de voedtijd worden gebruikt. syNeo 5 werkt uitsluitend op de huid resp. in de zweetkanaaltjes van de zweetklieren. Omdat syNeo 5 geen emulgators (bijv. zgn. PEG´s) bevat, kan het ook niet in de onderhuid of in het vetweefsel worden getransporteerd en daarom niet in de stofwisseling of in de bloedomloop terechtkomen.

syNeo 5 werd in externe laboratoriums op dermatologische verdraagzaamheid getest en er werd een goede huidverdraagzaamheid geattesteerd. De ingrediënten in syNeo 5 zijn goedgekeurd volgens de cosmeticaverordening voor cosmetische producten en worden voor een deel al tientallen jaren in cosmetische middelen gebruikt. Goedgekeurd zijn hierbij uitsluitend ingrediënten die, volgens voortdurend geactualiseerde wetenschappelijk verworven inzichten, geen werking hebben, die voor de erfmassa of op andere manier schadelijk is.

Bovendien is de blootstellingsintensiteit (d.w.z. de inwerking van de stoffen op de okselhuid) bij syNeo 5, dat slechts alle 5 dagen aangebracht hoeft te worden, zeer veel geringer dan bij een deodorant, dat eventueel meerdere malen per dag gebruikt moet worden.
Zwangerschap

© Heijne Import B.V.
contact  | algemene voorwaarden | privacy | FAQ