::: syNeo.nl ::: - FAQ zweetvorming
Home / FAQ zweetvorming

Kan syNeo 5 tegen zweetvorming helpen?

Ja, het regelmatige gebruik van syNeo 5 kan tot een aanmerkelijke vermindering van de overmatige zweetvorming en aldus tot een aanzienlijk beter bevinden leiden. Bij veel gebruikers met overmatige zweetvorming kon de zweetvorming met syNeo 5 tot op een verdraagzaam niveau worden gereduceerd, zodat ze weer een normaal leven konden leiden.

Ik heb al veel anti-transpiratiemiddelen en deo´s geprobeerd. Veel werken niet zoals in de reclame werd beloofd of werken slechts in het begin. Werkt syNeo 5 werkelijk beter?

Op internetforums wordt altijd weer bericht, dat de aangeprezen producten niet werken of dat de werking na enige tijd minder wordt of helemaal verdwijnt.

Bij veel mensen, die problemen met overmatige zweetvorming hebben, werken normale deo´s of anti-transpiratiemiddelen niet bevredigend. Daarom worden in de bovengenoemde forums vaak oplossingen met uitsluitend een hoog percentage aluminiumchloride aangeprezen. Deze werken in het begin weliswaar tamelijk sterk, zodat de patiënten zich aanzienlijk beter voelen en geloven, dat daardoor hun probleem is opgelost. Vaak wordt de werkingen na een paar aanwendingen echter geringer of verdwijnen helemaal.

Vanwege de slechte doseerbaarheid (d.m.v. watjes of door direct aanbrengen van een niet gedefinieerde hoeveelheid), verengen of sluiten deze oplossingen de openingen van de zweetkanaaltjes zo sterk, dat tijdelijk geen zweet meer uit de zweetklieren kan uittreden. Daardoor kan echter, bij de volgende (eveneens qua tijd niet-gedefinieerde) aanwending, ook de werkzame stof niet meer de zweetkanaaltjes binnendringen, en de werking wordt geringer of treedt helemaal niet meer op.

syNeo 5 werkt door zijn afgestemde ingrediënten en door de exacte concentratie van de werkzame stoffen, de goede doseerbaarheid en het gemakkelijk te bepalende tijdstip voor het nieuwe aanbrengen, heel wat beter. De openingen van de zweetkanaaltjes worden duidelijk verkleind, zonder ze af te sluiten. Daardoor is gegarandeerd, dat de zweetklieren hun natuurlijke functie behouden, zonder dat overmatige zweetafscheidingen kunnen optreden. Tegelijkertijd blijft daardoor het binnendringen van de werkzame stoffen bij het volgende gebruik mogelijk, zodat de werking gedurende een lange periode gehandhaafd kan blijven.


Zweetvorming

© Heijne Import B.V.
contact  | algemene voorwaarden | privacy | FAQ