Syneo5 Logo

Wat te doen tegen zweten?

De deodorant van syNeo is dé anti-transpirant. Niet alleen voor mensen die overmatig zweten, maar ook voor mensen die ‘normaal’ zweten. Voor een optimale werking van de deodorant van syNeo is het belangrijk dat het product op de juiste manier wordt gebruikt. Hieronder lees je daar meer over.

De deo die direct werkt, 
tot wel 5 dagen!

syNeo 5 is al na de eerste toepassing betrouwbaar! Het hoeft niet eerst een aantal keren gebruikt te worden voordat de werking optimaal is. Als je de deodorant een nacht laat inwerken, kan je daarna weer wassen en douchen zoals je gewend bent. Dit is niet van invloed op de werking. De deodorant hoeft ook niet iedere dag aangebracht te worden, alleen als de werking afneemt en dat is doorgaans pas na 5 dagen! Zelfs na wassen en douchen blijft de werking dus optimaal. 

syNeo 5

Dé deodorant die te combineren is met alle parfums

Vind je het soms vervelend dat de geur van je deodorant overheersend is? Dat je daardoor geen parfum kunt dragen of dat de deodorant door de parfum minder goed kan werken?
syNeo 5 bevat zelf geen parfum. Dit betekent dat het prima te combineren is met de parfum van jouw keuze! Maar let wel op: gebruik tussentijds geen andere deodorant, want dat kan de werking van de syNeo 5 deodorant beïnvloeden. Dit komt doordat de ingrediënten niet op elkaar zijn afgestemd, wat kan zorgen voor een wisselwerking of een bijeffect zoals huidirritaties en ontstekingen.
Bovendien is het overbodig omdat syNeo 5 onaangename zweetlucht effectief verminderd door het tegengaan van de bacteriën die zorgen voor de zweetlucht.

Oksels scheren tegen zweten

Door het verwijderen van okselhaar, wordt de zweetproductie zelf niet beïnvloed. Maar bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de zweetgeur, kunnen zich vestigen op haren onder de oksel. Dit zorgt voor een onaangename zweetlucht. Daarnaast kan bij dichte beharing het zweet slecht verdampen. Zelfs het wegwassen van bacteriën die de geur veroorzaken wordt door het haar bemoeilijkt.

Door scheren of epileren van de oksels kan syNeo 5 direct op de huid worden aangebracht. Hierdoor kunnen de zweetklieren beter bereikt worden. Het aanbrengen wordt zo beter controleerbaar, gelijkmatiger verdeeld en is zuiniger in gebruik.

Dé oplossing voor zweten op verschillende plekken?

syNeo 5 is niet alleen de perfecte oplossing voor zweten onder de oksels, maar kan ook op andere lichaamsdelen gebruikt worden. Het is wel belangrijk dat ogen en slijmvlies hierbij worden vermeden.
De huid op verschillende plekken van het lichaam verschillen wezenlijk van de huid onder de oksels. Dit kan betekenen dat de werkingsduur van 5 dagen niet gehaald wordt.


Speciaal iets nodig voor de handen en voeten?

Pijl naar rechts
01.

Neem een douche

Was de oksels voordat je de deodorant aanbrengt.

Pijl naar rechts

Spray of rol

Spray of rol maximaal 3 keer per oksel.

02.
Pijl naar rechts

Ga slapen

Laat de deodorant een nacht inwerken.

03.

Zweetvrij

Tot wel 5 dagen verlost van zweet!

04.

Veilig gebruik van syNeo 5

syNeo 5 is veilig te gebruiken. Zelfs mensen die snel last hebben van een geïrriteerde huid of huidaandoeningen, kunnen syNeo 5 zonder zorgen gebruiken. Daarbij is het wel belangrijk om rekening te houden met de gebruiksvoorschriften.
Zo is het uitermate belangrijk om 20-25 cm afstand te houden bij het aanbrengen en niet vaker te rollen dan 4-5 keer. Bij te dicht op de huid aanbrengen of te veel aanbrengen, kunnen er wel irritaties aan de huid optreden. Die trekken echter altijd vanzelf weer weg.

Werkt syNeo 5 echt zoals beloofd?

Bij veel mensen die problemen hebben met overmatig zweten, werken ‘normale’ deo’s niet afdoende. Daarom worden vaak oplossingen met een hoog percentage aluminiumchloride aangeprezen. Deze werken in het begin weliswaar tamelijk sterk en lijkt het probleem verholpen, maar vaak wordt de werking na een verloop van tijd echter geringer of verdwijnt helemaal.
Vanwege de slechte doseerbaarheid verkleinen of sluiten deze deo’s de openingen van de zweetklieren zo sterk dat er tijdelijk geen zweet meer uit kan komen. Daardoor kan de werkzame stof uit de deo bij de eerstvolgende toepassing niet meer goed op de zweetklier werken. Dit zorgt ervoor dat de deo na een aantal toepassingen niet meer werkt.


syNeo 5 werkt door zijn afgestemde ingrediënten, de exacte concentratie van de werkzame stoffen en de goede doseerbaarheid, heel wat beter. De opening van de zweetklier wordt duidelijk verkleind, zonder ze af te sluiten. Daardoor is gegarandeerd dat de zweetklieren hun natuurlijke functie behouden, zonder dat overmatige zweetafscheidingen kunnen optreden. Tegelijkertijd blijven daardoor de werkzame stoffen bij het volgende gebruik mogelijk, zodat de deodorant altijd werkt.

syNeo 5 roller man
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
man heeft syNeo5 vast

Reseller worden van syNeo

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van syNeo producten in de Benelux? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Wilt u weten waar syNeo wordt verkocht? Kijk dan op de pagina verkooppunten.
Follow us