Syneo5 Logo

Veelgestelde vragen

Hier staat een overzicht van de meest gestelde vragen door gebruikers van de syNeo 5 producten. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Gebruik

Nee, syNeo 5 verkleint de doorsnede van de opening van de zweetklieren, zonder ze af te sluiten. Op die manier behouden de zweetklieren hun natuurlijke functie, zonder dat er overmatige zweetafscheidingen optreden.
Ja, syNeo 5 is al betrouwbaar na de eerste keer aanbrengen. syNeo 5 hoeft niet eerst een aantal keer gebruikt te worden voordat het optimaal werkt.
Nee, syNeo 5 hoeft u pas weer aan te brengen wanneer de werking afneemt. Doorgaans is dit pas na 5 dagen.
Ja, de werking van de deodorant vermindert niet bij dagelijks wassen en/of douchen. Opnieuw aanbrengen is pas weer nodig wanneer de werking na 5 dagen afneemt.
Nee. Op de dagen waarop syNeo 5 werkzaam is, raden wij het af om een andere deodorant aan te brengen. Deze kan de werking van syNeo 5 beïnvloeden en de combinatie van ingrediënten, zou wisselwerkingen of bijeffecten kunnen veroorzaken. Bovendien is het overbodig om syNeo 5 te combineren, omdat syNeo 5 onaangename zweetlucht tegengaat. Als geur voor u belangrijk is, adviseren wij een parfum. Omdat syNeo 5 geen parfumstoffen bevat, gedraagt het zich hiertegenover volledig neutraal.
Wij adviseren om de deodorant pas te gebruiken bij kinderen vanaf 6 jaar. Daarnaast is het belangrijk dat er te allen tijde ouderlijk toezicht is bij het aanbrengen om te vermijden dat het per ongeluk in de ogen of op slijmvlies terecht komt of verkeerd gedoseerd wordt.

Werking

Nee, dagelijks gebruik kan de effectiviteit van de deodorant zelf verminderen. De openingsdiameter van de zweetklieren is door het vorige gebruik nog verkleind. Dit zorgt ervoor dat, indien het te vroeg wordt aangebracht, niet optimaal kan werken op de zweetkliertjes.

Je kunt het gebruik van syNeo 5 ondersteunen door voor het aanbrengen een warm bad of een warme douche te nemen. Dit opent de zweetklieren waardoor de deodorant beter kan werken.

Ja, ook wanneer de gebruiksaanwijzing strikt wordt opgevolgd, werkt syNeo niet altijd op dezelfde manier. Factoren als koffie, nicotine of vaak zwemmen in chloorwater, kunnen de werking van de syNeo 5 deodorant enigszins aanpassen. Deze factoren zullen maar een beperkte invloed hebben op de werking.
Ja, syNeo 5 kan zonder bezwaar tijdens de zwangerschap en voedingsperiode gebruikt worden. syNeo 5 werkt uitsluitend op de huid. Omdat syNeo 5 geen emulgators (bijv. zgn. PEG’s) bevat, kan het ook niet in de onderhuid of in het vetweefsel worden getransporteerd en daarom niet in de stofwisseling of de bloedsomloop terechtkomen.

Huidverdraagzaamheid

Oplossingen met een hoog percentage aluminiumchloride, veroorzaken vaak aanzienlijke huidirritaties, roodkleuringen en zelfs ontstekingen.
In de deodorant van syNeo 5 wordt, naast de aluminiumchloride-6-hydraat, een huidverzachtend en even effectief aluminiumhydroxichloride ingezet. De goede huidverdraagzaamheid resulteert echter uit de combinatie van glycerine, propyleenglycol en van een allantoïne, die de huidverdraagzaamheid aanzienlijk verbetert.

Ja, je kunt syNeo 5 ook gebruiken op andere lichaamsdelen zoals de handen. Omdat de huid van de handen wezenlijk verschilt van de huid onder de oksels, kan de werking en de werkingsduur verkort worden.

Pas wel op dat de deodorant niet in de ogen of slijmvlies terecht komt.
syNeo 5 wordt over het algemeen goed verdragen door mensen met huidaandoeningen, omdat er geen parfumstoffen, geen emulgators (bijv. zgn. PEG’s) en natuurlijke oliën in zitten. De blootstellingsintensiteit (d.w.z. de inwerking van de stoffen op de huid) is bij syNeo 5 veel geringer dan bij andere deodorant. Dit komt omdat het slechts één keer per vijf dagen aangebracht hoeft te worden.

Verpakking en houdbaarheid

Door het kristalliseren van de werkzame stoffen kan de pomp blokkeren of de sproeikop verstoppen. Verwijder dan de sproeikop en spoel deze uit met warm water. Soms werkt het om het kunststof afvoerbuisje door te prikken (bijvoorbeeld met een gebogen paperclip). Het pompmechanisme zou dan weer moeten werken. Daarna kan de sproeikop er weer opgedrukt worden.
Bij juiste opslag (zonder direct zonlicht, max. 25°C) is syNeo 5 ten minste 24 maanden houdbaar. Het product mag in deze periode, bij juiste bewaring en gebruik, niet bederven of onbruikbaar worden. Een lichte vertroebeling bij te lange of verkeerde bewaring is bij syNeo 5 normaal en doet geen afbreuk aan de effectiviteit.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
man heeft syNeo5 vast

Reseller worden van syNeo

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van syNeo producten in de Benelux? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Wilt u weten waar syNeo wordt verkocht? Kijk dan op de pagina verkooppunten.
Follow us