hyperhidrosis, overmatig zweten zonder inspanning, stinkende oksels

Hyperhidrose: Zweten zonder inspanning

De ene mens zweet een stuk meer dan de ander. We zweten allemaal weleens bij warmte of inspanning. Vooral als je van jezelf een sterke zweetgeur hebt kan het niet altijd ideaal zijn wanneer je plots begint te zweten. Bij sommige mensen komt het echter voor dat ze overmatig zweten zonder inspanning. Erfelijkheid kan een rol spelen maar soms heeft overmatig zweten een diepgaandere oorzaak. In deze blog gaan we dieper in op de oorzaken van zweten zonder inspanning.

Lees verder >>
Natuurlijke Allantoïne wordt gewonnen uit de smeerwortelplant

Allantoïne en Panthenol hydrateren de gevoelige huid

De producten van syNeo bevatten de stoffen allantoïne en panthenol. Allantoïne wordt al eeuwen door de mens gebruikt omdat het in de natuur voorkomt in de plant smeerwortel. Gewone en ruwe smeerwortel komen overal in Nederland en België voor. Allantoïne wordt veelal gebruikt in cosmetica omwille van de huidvriendelijke bestandsdelen. De provitamine van vitamine B5, panthenol, heeft eigenschappen die een gezonde huid kunnen hydrateren. Maar hoe werken deze stoffen precies en waarom zijn de natuurlijke ingrediënten van syNeo 5 zo geschikt voor ieder huidtype? In deze blog vertellen we je er alles over.

Lees verder >>
vrouw heeft jeuk aan oksel

Jeuk en huidirritatie door regelmatig aanbrengen deodorant?

Deodorant is een effectief verzorgingsmiddel om onaangename zweetgeuren tegen te gaan. Vooral mannen die overmatig zweten zijn gebaat bij een effectieve deodorant. Toch kan het zijn dat het dagelijks aanbrengen van deodorant leidt tot jeuk onder de oksels. Waarom zorgen sommige deodoranten voor een onaangenaam en prikkelend gevoel onder de armen? En wat is de beste deodorant voor een gevoelige huid?

Lees verder >>

Last van zweetvoeten

Kijk je op tegen het moment dat je je schoenen uit moet doen? Omdat je veel last hebt van zweetvoeten en weet dat je schoenen en voeten niet fris ruiken? Dan haal je hopelijk wat troost uit de gedachte dat je niet de enige bent. Er zijn veel mensen die last hebben van zweetvoeten. Sterker nog, we krijgen er allemaal weleens mee te maken. Als het buiten erg warm is. Of als we schoenen dragen die slecht ademen.

Lees verder >>

Nachtzweten

Wat is nachtzweten? Wat zijn de oorzaken van transpireren tijdens je slaap? Waarom krijg je in de overgang nachtelijke opvliegers? Moet je hiervoor naar de huisarts? Het zijn stuk voor stuk vragen die bij veel mensen spelen als het over nachtzweten gaat. Hieronder krijg je antwoord op al je vragen over nachtzweten.

Lees verder >>
Syneo tegen zweet

Vegan & natuurlijke deodorant, waar moet je op letten?

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, steeds meer mensen stappen over op een vegan lifestyle. Dit doen ze voor het dierenwelzijn, om een bijdrage te leveren aan een beter milieu of hun eigen gezondheid. Doordat er steeds meer vegan producten op de markt komen, wordt het steeds eenvoudiger om veganistisch te leven. Maar hoe zit het nu met cosmeticaproducten zoals deodorant? Bestaat er al een vegan deodorant? Waar herken je die aan? En is deodorant milieuverontreinigend? In dit artikel leggen we je het uit!

Lees verder >>
Zweetgeur uit kleding

Hoe krijg je zweetlucht uit kleding?

Herken je het dat je schone kleding aantrekt en al direct een zweetlucht ruikt? En dat terwijl je net hebt gedoucht en deodorant hebt opgespoten! De zweetlucht die je ruikt komt niet onder je oksels vandaan, maar uit je kleding. Hoe krijg je zweetlucht uit kleding?

Lees verder >>
Geirriteerde oksels

Jeuk onder oksels? Niet met syNeo!

Huidirritatie kan allerlei oorzaken hebben. De huid van onze oksels is niet alleen gevoeliger dan de huid op andere plekken, ook heeft de huid hier veel te verduren! Jeuk is een veelvoorkomend probleem en kan veel ongemakken veroorzaken. Waar kunnen jeuk oksels door komen en hoe kom je er weer vanaf? Laten we de meest voorkomende oorzaken en de beste tips op een rijtje zetten.

Lees verder >>
Wat te doen tegen overmatig zweten

Wat te doen tegen overmatig zweten?

Zweten is heel natuurlijk. Het zorgt ervoor dat ons lichaam kan afkoelen en niet oververhit raakt. Maar sommige mensen zweten op plekken waar het erg zichtbaar is. Andere mensen zweten overmatig, ook zonder aanleiding. Dan zorgt de verkwikkende werking van zweten juist voor veel ongemak en dat moet natuurlijk voorkomen worden. Maar wat kun je doen tegen overmatig zweten op het lichaam?

Lees verder >>
Hyperhidrose, zweten zonder inspanning

Is deo schadelijk?

Als je op internet op zoek gaat naar de zin en onzin over de schadelijkheid van deodorant, krijg je een overload aan informatie op je

Lees verder >>

Reseller worden van syNeo

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van syNeo producten in de Benelux? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Wilt u weten waar syNeo wordt verkocht? Kijk dan op de pagina verkooppunten.
Follow us