Aloë Vera deodorant

Ontdek de verzachtende voordelen van Aloë Vera deodorant Een okselhuid die geïrriteerd is door bijvoorbeeld scheerbultjes geeft gewoon geen prettig gevoel tijdens je dagelijkse bezigheden,

Lees verder >>
Zweten, zweetklieren

Zweetklieren

Alles wat je nog niet wist over zweetklieren Ben jij razend benieuwd naar wat er onderhuids allemaal gebeurt wanneer je zweet? In deze blog duiken

Lees verder >>
deodorant roller

Deo roller of spray? Wat is de beste keuze voor jou?

In de wereld van persoonlijke verzorging zijn er talloze producten om uit te kiezen. Deodorant is daar geen uitzondering op. Tegenwoordig zijn er twee populaire opties: deodorant rollers en deodorant sprays. Beiden hebben hun voor- en nadelen en het kan lastig zijn om te beslissen welke het beste bij jou past. In deze blog zullen we de eigenschappen van zowel deodorant rollers als deodorant sprays bespreken en de voor- en nadelen voor je op een rijtje zetten.

Lees verder >>
zweetvlekken verwijderen baking soda

Zweetvlekken verwijderen uit kleding: 4 manieren

Het is een veelvoorkomend probleem: je trekt een favoriet shirt of blouse uit de kast en je oog valt op een zweetvlek in de oksels. Je had het shirt toch gewassen? Na verloop van tijd kunnen er hardnekkige zweetvlekken ontstaan in je kleding die je niet alleen ziet maar soms ook ruikt. Maar maak je geen zorgen, want er zijn verschillende manieren om zweetvlekken uit je kleding te verwijderen. In deze blog bespreken we enkele van de beste manieren om zweetvlekken te verwijderen en geven we tips om je kleding op de juiste manier te wassen om ervoor te zorgen dat ze er fris en schoon uitzien.

Lees verder >>
Natuurlijke Allantoïne wordt gewonnen uit de smeerwortelplant

Allantoïne en Panthenol hydrateren de gevoelige huid

De producten van syNeo bevatten de stoffen allantoïne en panthenol. Allantoïne wordt al eeuwen door de mens gebruikt omdat het in de natuur voorkomt in de plant smeerwortel. Gewone en ruwe smeerwortel komen overal in Nederland en België voor. Allantoïne wordt veelal gebruikt in cosmetica omwille van de huidvriendelijke bestandsdelen. De provitamine van vitamine B5, panthenol, heeft eigenschappen die een gezonde huid kunnen hydrateren. Maar hoe werken deze stoffen precies en waarom zijn de natuurlijke ingrediënten van syNeo 5 zo geschikt voor ieder huidtype? In deze blog vertellen we je er alles over.

Lees verder >>
zweetvoeten

Last van zweetvoeten

Kijk je op tegen het moment dat je je schoenen uit moet doen? Omdat je veel last hebt van zweetvoeten en weet dat je schoenen en voeten niet fris ruiken? Dan haal je hopelijk wat troost uit de gedachte dat je niet de enige bent. Er zijn veel mensen die last hebben van zweetvoeten. Sterker nog, we krijgen er allemaal weleens mee te maken. Als het buiten erg warm is. Of als we schoenen dragen die slecht ademen.

Lees verder >>
nachtzweten

Nachtzweten

Wat is nachtzweten? Wat zijn de oorzaken van transpireren tijdens je slaap? Waarom krijg je in de overgang nachtelijke opvliegers? Moet je hiervoor naar de huisarts? Het zijn stuk voor stuk vragen die bij veel mensen spelen als het over nachtzweten gaat. Hieronder krijg je antwoord op al je vragen over nachtzweten.

Lees verder >>
Syneo tegen zweet

Vegan & natuurlijke deodorant, waar moet je op letten?

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, steeds meer mensen stappen over op een vegan lifestyle. Dit doen ze voor het dierenwelzijn, om een bijdrage te leveren aan een beter milieu of hun eigen gezondheid. Doordat er steeds meer vegan producten op de markt komen, wordt het steeds eenvoudiger om veganistisch te leven. Maar hoe zit het nu met cosmeticaproducten zoals deodorant? Bestaat er al een vegan deodorant? Waar herken je die aan? En is deodorant milieuverontreinigend? In dit artikel leggen we je het uit!

Lees verder >>
Zweetgeur uit kleding

Hoe krijg je zweetlucht uit kleding?

Herken je het dat je schone kleding aantrekt en al direct een zweetlucht ruikt? En dat terwijl je net hebt gedoucht en deodorant hebt opgespoten! De zweetlucht die je ruikt komt niet onder je oksels vandaan, maar uit je kleding. Hoe krijg je zweetlucht uit kleding?

Lees verder >>
Geirriteerde oksels

Jeuk onder oksels? Niet met syNeo!

Huidirritatie kan allerlei oorzaken hebben. De huid van onze oksels is niet alleen gevoeliger dan de huid op andere plekken, ook heeft de huid hier veel te verduren! Jeuk is een veelvoorkomend probleem en kan veel ongemakken veroorzaken. Waar kunnen jeuk oksels door komen en hoe kom je er weer vanaf? Laten we de meest voorkomende oorzaken en de beste tips op een rijtje zetten.

Lees verder >>
Wat te doen tegen overmatig zweten

Wat te doen tegen overmatig zweten?

Zweten is heel natuurlijk. Het zorgt ervoor dat ons lichaam kan afkoelen en niet oververhit raakt. Maar sommige mensen zweten op plekken waar het erg zichtbaar is. Andere mensen zweten overmatig, ook zonder aanleiding. Dan zorgt de verkwikkende werking van zweten juist voor veel ongemak en dat moet natuurlijk voorkomen worden. Maar wat kun je doen tegen overmatig zweten op het lichaam?

Lees verder >>
Hyperhidrose, zweten zonder inspanning

Is deo schadelijk?

Als je op internet op zoek gaat naar de zin en onzin over de schadelijkheid van deodorant, krijg je een overload aan informatie op je

Lees verder >>
man heeft syNeo5 vast

Reseller worden van syNeo

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van syNeo producten in de Benelux? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Wilt u weten waar syNeo wordt verkocht? Kijk dan op de pagina verkooppunten.
Follow us