Syneo5 Logo

Het verhaal van syNeo

Het huidige syNeo vindt zijn oorsprong in 1961. Waar het bedrijf begon met het ontwikkelen van een huidvriendelijke handwaspasta, groeide het uit tot een producent van hypoallergene deodorant met een zeer goede werking.

Wat maakt syNeo anders dan andere deodorantmerken?

Het grote verschil tussen de deodorant van syNeo en andere merken zit in de combinatie van precies op elkaar afgestemde, hoogwaardige grondstoffen die de huid beschermen tegen irritatie en verzorgen. 

Alle anti-transpiranten hebben aluminimumzouten als basis. Een goede anti-transpirant heeft niet per se het hoogste aandeel aluminiumzouten. Bij een overdosis van deze zouten, raakt de huid geïrriteerd en kan het effect zelfs uitblijven. Met syNeo voorkom je deze problemen.

Man heeft syNeo 5 vast
Man grijpt naar de deodorant roller vast

De filosofie van syNeo

Alle syNeo producten worden in-house ontwikkeld in eigen laboratoria. Het mengen van de grondstoffen, het afvullen, verpakken en verzenden, alle productie vindt in eigen huis plaats. Alleen op die manier bereikt syNeo de hoogste mate van controle op kwaliteit.

Verder worden de discussies over ingrediënten op de voet gevolgd. Als er serieuze twijfel ontstaat over de schadelijkheid van een ingredient, wordt er niet gewacht tot het middel wordt verboden, maar wordt er op voorhand een recept ontwikkeld zonder het ingrediënt.

Milieubescherming

De productie van de producten van syNeo gebeurt op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier, maar ook voor alle processen daaromheen wordt aan het milieu gedacht. Zo wordt er in de productiefaciliteiten en kantoorgebouwen in Duitsland al gebruik gemaakt van duurzame energie, vloerverwarming en groene stroom.

  • De productie wordt 100% voorzien van regeneratieve energie.
  • De machines zijn geselecteerd op een laag energieverbruik.
  • Elektriciteitsverbruikers en machines worden ’s nachts losgekoppeld van het net
  • Voor de productie worden benodigde grondstoffen en verpakkingsmaterialen uit Duitsland en andere Europese landen gehaald.
  • Grondstof-grootverpakkingen en statiegeldcontainers kunnen meerdere keren worden gebruikt, omdat er geen giftige stoffen worden verwerkt.
  • Kleine containers zijn gemaakt van single-origin plastic of plaatstaal en kunnen gemakkelijk worden gerecycled.

syNeo 5 is 100% vegan

Bij syNeo hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze producten worden niet getest op dieren en ook de ingrediënten hebben een plantaardige oorsprong. Typische deodorant ingrediënten als glycerine en panthenol willen nog wel eens een dierlijke oorsprong hebben. Maar niet in de anti-transpirant syNeo 5. Daarmee is de deodorant van syNeo 100% vegan en past deze in een veganistische leefstijl.

syNeo Nederland

Heijne Import B.V. is de officiële importeur van het merk en heeft als grootste afnemer drogisterijgroothandels in Nederland en België. syNeo is een van oorsprong Duits merk en produceert nog altijd in Duitsland.

Meer weten over de mogelijkheden van syNeo voor uw bedrijf?

Syneo Deodorant spray
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
man heeft syNeo5 vast

Reseller worden van syNeo

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van syNeo producten in de Benelux? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Wilt u weten waar syNeo wordt verkocht? Kijk dan op de pagina verkooppunten.
Follow us