Syneo5 Logo

Aloë Vera deodorant

Ontdek de verzachtende voordelen van Aloë Vera deodorant

Een okselhuid die geïrriteerd is door bijvoorbeeld scheerbultjes geeft gewoon geen prettig gevoel tijdens je dagelijkse bezigheden, zoals werk en sport. Bovendien wil je een deodorant kunnen dragen zonder dat deze extra irritatie veroorzaakt, door bijvoorbeeld de alcohol die hier in de meeste gevallen aan toegevoegd is. In deze blog vertellen we jou alle ins en outs van Aloë Vera die je ook als ingrediënt in onze deodorant syNeo SOFT lijn vindt 

Wat is Aloë Vera?

Aloë Vera is een veelzijdige vetplant die over de hele wereld in warme klimaten floreert. Dit groene plantje is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van voordelen voor je gezondheid en uiterlijk. Als je ooit een ongelukje hebt gehad met een hete pan, weet je misschien al hoe je de gel uit de bladeren van Aloë Vera kan toveren, om dit vervolgens op een brandwond te smeren. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Deze plant is multi-inzetbaar en zit bomvol nuttige stoffen zoals vitaminen en mineralen, die je huid laten stralen en je welzijn een boost geven. Of je het nu smeert, drinkt, of als deodorant spuit, Aloë Vera is een echte natuurlijke superheld! 

syNeo deodorant met Aloë Vera versus een traditionele deo

Traditionele deodorant staat meestal bol van de chemische bestanddelen zoals aluminium. Deze stof is weliswaar effectief tegen zweet, maar veroorzaakt doorgaans heel wat irritatie aan je okselhuid. In de meeste gevallen tref je ook alcohol aan als bestanddeel in een klassieke deodorant. Dat zul je zeker merken als je na het scheren van je oksels direct je deo aanbrengt. Probeer dan maar eens geen geluid te maken. Onze syNeo deodorant met Aloë Vera is vrij van alcohol, kleurstoffen, siliconen, parfum, PEG’s en microplastics. Bovendien is hij extra zacht voor je huid doordat er Aloë Vera in zit.  

Zo gebruik je de syNeo SOFT deodorant

  • Eén keer gebruiken in 5 dagen tijd is voldoende 
  • Was je oksels voor gebruik  
  • Spray of rol maximaal 3 x per oksel  
  • Laat het een nachtje zijn werk doen  

Het resultaat: zonder enige vorm van irritatie aan je huid, vijf dagen lang vrij van zweet! 

Waar is Aloë Vera zoal goed voor?

Je lijf functioneert van de een op de andere dag opeens heel anders dan je voorheen gewend was. Door al die onvoorspelbare opvliegers en ander lichamelijk ongemak, heb je werkelijk geen idee wat er nu allemaal gebeurt. Dit kan je onzeker maken en het vertrouwen in je lichaam doen verliezen. Stel je voor dat je midden in een belangrijke vergadering of een rustig diner zit en plotseling overvallen wordt door een golf van hitte die je hele lichaam letterlijk en figuurlijk overspoelt. Het zweet breekt je uit en je voelt de blikken van de mensen om je heen. Dit kan gevoelens van schaamte en onzekerheid met zich meebrengen. Hoe je hier het beste mee kunt omgaan lees je hieronder. 

Houd je hoofd koel tijdens opvliegers

Dit sappige vetplantje komt van oorsprong uit het Midden-Oosten, maar inmiddels zijn de kalmerende eigenschappen van Aloë Vera wereldwijd bekend. Zo wordt het gebruikt om kleine schaafwonden en snijwonden sneller te laten helen. Biedt het enige verlichting bij huidproblemen, zoals eczeem en heeft het een bewezen antibacteriële werking. Niet voor niets dat je dit wonderlijke plantje als ingrediënt in onze deodorant aantreft.  

Aloë Vera ontmaskerd: dit zijn de nadelen

Het zou mogelijk kunnen zijn dat jij net die ene persoon bent die allergisch blijkt te zijn voor Aloë Vera. Bovendien zijn er ook gevallen bekend waarbij er buikkramp, diarree of zelfs een kaliumtekort optraden. Maar dat was bij het innemen van dranken op basis van Aloë Vera. Bij het gebruik van een deodorant is dat zeker niet aan de orde. Wil je zekerheid? Dan is het aan te raden om vooraf een testje te doen om te kijken hoe jouw huid op Aloë Vera reageert.  

syNeo 5 SOFT deodorant met Aloë Vera helpt bij een geïrriteerde okselhuid!

syNeo SOFT deodorant met Aloë Vera is een ware uitkomst wanneer je te maken hebt met een gevoelige of geïrriteerde okselhuid. Aloë Vera, bekend om zijn helende en kalmerende eigenschappen, werkt verzachtend en kan helpen om roodheid en irritatie te verminderen. Dit maakt syNeo SOFT een ideale keuze voor mensen die vaak irritatie ervaren na het scheren of door het gebruik van ‘agressievedeodorants. Het biedt niet alleen bescherming tegen ongewenste geurtjes, maar verzorgt tegelijkertijd ook de kwetsbare huid onder je armen, waardoor je je de hele dag door fris en comfortabel voelt. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
man heeft syNeo5 vast

Reseller worden van syNeo

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van syNeo producten in de Benelux? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Wilt u weten waar syNeo wordt verkocht? Kijk dan op de pagina verkooppunten.
Follow us